petek, 6. januar 2012

Čez dva tisoč mladih na silvestrovanje v Beograd z vlakom


Udobno, ekološko in brez nepotrebnih postankov. Že kar šesto leto zapored se je z agencijama Collegium in Supratravel v sodelovanju s Slovenskimi železnicami na silvestrovanje v prestolnico zabave - Beograd - z dvema posebnima vlakoma odpravilo 2.200 mladih.

Na zasneženi četrtek, 29. decembra, je bilo na železniški postaji v Ljubljani nadvse živahno. Že okrog 20. ure so se začeli zbirati mladi in mladi po srcu, ki so nestrpno pričakovali odhod prvega novoletnega vlaka v Beograd. V prestolnico zabave, Beograd, ki ga je Lonely Planet uvrstil med deset mest z najboljšim nočnim življenjem na svetu. To ve tudi več kakor 2.200 mladih, ki so se s posebnim vlakom odpravili na silvestrovanje v Beograd.

Prvi posebni Collegiumov silvestrski vlak zabave je odpeljal natanko ob 22.20, ob spremljavi glasbe in ognjemeta. Drugi silvestrski vlak turistične agencije Supra Travel z disco vagonom pa je na pot krenil ob 1.45. Z dva tisoč dvesto mladimi potniki se je razigrano ozračje prednovoletnega pričakovanja z železniške postaje preneslo na vlak. Med potjo so se mladi dodobra ogreli in pripravili na nepozabno novoletno zabavo, ki so jo popestrili z ogledi prednovoletnega mesta.

Polni prijetnih vtisov in z novo sklenjenimi poznanstvi ter prijateljstvi so se s silvestrskima vlakoma v Ljubljano vrnili 2. januarja pozno popoldne.

V zadnjih dneh decembra so bili polno zasedeni tudi vsi redni vlaki, ki so vozili proti Beogradu, Budimpešti, Dunaju …

Če ste zamudili nepozabna, najbolj zabavna vlaka v letu, se vidimo še letos. Na silvestrskih vlakih, ko se boste lahko ponovno odpeljali novim dogodivščinam naproti!