petek, 3. junij 2011

Siemens graditi vlaki v Rusiji


predpogodbo za proizvodnjo od 240 regionalnih vlaki je že podpisala - posel je v milijardah

Erlangen / Soči - Nemška industrijska skupina Siemens namerava graditi na regionalnih vlaki Rusiji. Toda podjetje je navedlo, ki jih je ustvaril z ruskimi partner Sinara Group ustanovila skupno podjetje. Novo podjetje bo dobava vlaka tehnologije ruskih železnic (RZD) s 240 regionalnih vlaki tipa Desiro RUS.

Za to namen predhodno Podpisan je bil sporazum, ki obsega 240 sklopov 1.200 vozil v skupni vrednosti okoli dveh milijard evrov. Prvi enote, bi morali začeti storitev v jeseni 2013 v Sočiju. podrobnostih pogodbe za dobavo regionalnih vlaki je treba pogajati. Prvi 38 vlaki bodo izdelovali v zadnjem času v tovarni Siemens v Krefeldu v Nemčiji. Za proizvodnjo preostalih 16 vlaki v Rusiji je bil ustvarjen s trenutno oblikujejo skupno podjetje, pravne podlage.

vlaki lahko dosežejo hitrost do 160 mph. Oblečene so v Rusiji imenovano "Lastochka" - pogoltniti. vozički so zgrajene v Gradcu. lokalni World Podstavni vozički Competence Center je odgovoren za svetovni razvoj in proizvodnjo podvozje.

Potreba po monderner železniško tehnologijo v Rusiji je velik, glede na Siemens. V naslednjih 30 letih, država namerava vložiti približno 300 milijard EUR v nove vlakih in infrastrukturi