petek, 20. november 2009

Novo Vozni Red v Italijanski "FS"-Ferrovie Dello Stato




Dokončanje omrežja AV in začeti z novo ponudbo med Torinom in Salerno 13. decembra s povečanjem mobilnosti italijansko revolucijo z vlaki in Frecciarossa Frecciargento.

Sistem puščic državnih železnic bo pridružil polotoka, od severa do juga, s hitro povezavo, učinkovito in kapilar. In s kakovostnih storitev za stranke.
ETR 500 Frecciarossa, protagonist nacionalne mobilnosti z več kot milijon potnikov na mesec, so fiksne vlakovne kompozicije za dosego 360 km / h.
Avtomobili so 1. in 2. razred, klimatizirani, Zvočno ločen in opremljen z ergonomsko oblikovana sedeži zagotoviti maksimalno udobje: prostor med sedeži je znašala 98 cm, 20 cm več od povprečja letala.
4 v prvem razredu avtomobili so na voljo 195 sedežev. Poleg tega je v avtu številka 3, obstajata dve seji sobe in poslovne površine in WC, opremljena za invalidne potnike, ki potujejo v invalidskih vozičkih.
7 v drugem razredu avtomobili so na voljo 476 sedežev.
ETR 600 Frecciargento je najnovejši flote AV. Designed priti do 280 km / h in so primerne za visoke zmogljivosti na obeh AV in konvencionalne hitrosti, konvoj Frecciargento je najprimernejši za razširitev koristi visoke hitrosti tudi na tradicionalnih progah.
Avtomobili so 1. in 2. razred, klimatizirani, Zvočno ločen in opremljen z udobnimi stoli ergonomsko oblikovan, kot kava tabeli stolpec, za izboljšanje livability kraja. 100 sedežev v 1. razredu in 332 v 2 °.