sreda, 16. oktober 2019

[Stadler] Stadler je osvojil tajvansko naročilo

TAIWAN: Stadler je dobil naročilo v višini 165 milijonov evrov za dobavo 34 dizel-električnih lokomotiv Tajvanski železniški upravi, ki je bila prva velika ponudba švicarskega podjetja v pacifiški regiji.

Šestosne lokomotive z mešanim prometom tirne širine 1 067 mm bodo zgrajene v tovarni Stadler v Španiji Valencia v Španiji. Napajal jih bo 2 700 KM Cummins motor z največjo hitrostjo 120 km / h in začetnim vlečnim naporom do 430 kN.
Stadler je dejal, da bodo lokomotive posebej zasnovane za tropsko in subtropsko podnebje z vlago do 100% in temperaturo do 45 ° C. Opremljeni bodo za delo v več.
"Ponosni smo, da smo lahko Aziji prvič dobavili večje serije železniških vozil", je dejal predsednik uprave Thomas Ahlburg, ko je bilo naročilo objavljeno 15. oktobra. "Lokomotive se bodo uporabljale v zahtevni gorski topografiji, podobni kot v Švici in v ekstremnih podnebnih razmerah. Stadler zelo dobro pozna prilagajanje železniških vozil takšnim specifičnim izzivom. V kombinaciji s sposobnostjo gradnje lahkih, vendar okolju prijaznih lokomotiv, so to pomembni razlogi za naš uspeh na Tajvanu. "