četrtek, 13. april 2017

[ HU - MAV ] MAV-zagon in Stadler prijavite dvonivojsko okvirno EMU

MADŽARSKA: Okvirni sporazum za dobavo do 40 Kiss dvonadstropne električne vlake, vključno dokončnega naročila za prvih 10 je bila podpisana s nacionalna operaterja potniških MAV-Start in Stadler 12. aprila Stadler je dejal, bi bilo to prva dvojna -deck vozil na Madžarskem, ko vstopijo storitev od pomladi 2019.

MAV-Začetek je poklical ponudbe v decembru za dobavo do 40 visoko zmogljivostjo EMU več kot osem let, in začetek pogajanj z edini ponudnik Stadler je bil objavljen 17. marca Okvirna pogodba zajema nakupu začetnih 10 enot vrednosti € 195m, vključno z usposabljanjem in rezervnih delov, in sporazum, ki omogoča MAV-Start in da se še bolj trdno naročila v skladu z razpoložljivostjo finančnih sredstev Evropske unije.
Da bi zagotovili operativno prilagodljivost, bo poljub EMU je združljiva s 123 single-krova Flirt EMU, ki je Stadler dostavljena MAV-začetek v zadnjih 10 letih. Poljub Enote za šest avtomobilov bodo dolge 155 · 88 m, 2 800 mm in 4 600mm visok, z 600 sedeži za zagotavljanje 50% povečanje zmogljivosti v primerjavi z napravo z enojnim krovu enako dolžino. Ti bodo morali s štirimi stranišča, ena je dostopna osebam z omejeno mobilnostjo, in večnamenskih območij za štiri vozičkih ter 12 koles ali petih otroških vozičkov. Tam bo "state-of-the-art" Sistem za informiranje potnikov, in free wi-fi.
25 kV 50 Hz EMU bo imel nacionalni ravni in ravni ETCS kontrolnih sistemov 2 vlaka, in bo lahko vozijo s hitrostjo do 160 km / h na ustrezno nadgrajenih progah.
Prvotna serija EMU je namenjen predvsem za uporabo v Budimpešti - Vac -Szob in Budimpešta - Cegléd - Szolnok poti, vendar pa se bo uporabljal tudi okoli Debrecen in Nyíregyháza ob koncu tedna in okoli Blatnega jezera in jezera Velence v poletni sezoni, ko število mest cikla se lahko poveča do 24. prihodnjih naročil bi vključeval enote za uporabo na Budimpešta - Újszász - Szolnok in Budimpešta - Hatvan - Gyöngyös poti.