torek, 26. maj 2015

[ SLO - SŽ ] Na slovenski dan, 19. junija, na EXPO v Milano, s posebnim vlakom Slovenskih železnic

Kdaj? 19. junija, ko bo na svetovni razstavi slovenski (nacionalni dan) in bo v Milano pripeljal posebni vlak iz Ljubljane. Slovenski dan bo velika priložnost za našo promocijo v sklopu svetovne prireditve…


19. junij bo tudi priložnost za organizacijo slovenskih poslovnih srečanj s tujimi partnerji v okviru razstave ter ne nazadnje dan, ki ga bo popestrila pestra slovenska kulturno umetniška ponudba.

Tudi v SŽ pečat letošnji svetovni razstavi

V SŽ - Potniški promet bomo ob nacionalnemu dnevu na tokratno svetovno razstavo, na kateri sodeluje 142 držav, zapeljali posebni vlak in svetovni razstavi dodali tudi našo - železniško, okolju prijazno dimenzijo. Posebni »promocijski« vlak bo na slovenski dan zapeljal med Ljubljano in Milanom in nazaj. Vlak bo pripeljal na železniško postajo Milano Rho Fiera, ki je na prizorišču razstave.

Posebni vlak bo ustavljal tudi v Postojni, Divači in Sežani

Vlak bo iz Ljubljane 18. junija odpeljal ob 23.45. Postanki vlaka bodo v Postojni (odhod s postaje ob 0.47), Divači (odhod s postaje ob 1.27) in Sežani (odhod ob 1.51), od koder bo vlak nadaljeval pot proti Trstu in naprej proti Milanu. Iz Milana proti Ljubljani pa bo odpeljal ob 21.30, v Ljubljano bo pripeljal okoli 4 ure zjutraj. Vožnja med Ljubljano in Milanom traja približno 7 ur.

Od Ljubljane do Milana in nazaj za 99 evrov

Cena povratne vozovnice je 99 evrov. Cena vključuje prevoz s posebnim vlakom na relaciji Ljubljana - Milano Rho Fiera in nazaj. Vozovnica za potovanje s posebnim vlakom lahko uporabite tudi kot osnovo za brezplačno potovanje iz vseh železniških postaj v Sloveniji do Ljubljane, Postojne, Divače in Sežane ter nazaj.
Vozovnico za potovanje s posebnim vlakom lahko kupite na potniških blagajnah: Ljubljana, Celje, Maribor, Koper, Sevnica, Zidani Most, Jesenice, ATS Lesce Bled, Kranj, Murska Sobota, Ptuj, Nova Gorica, Postojna, Divača in Sežana.

Kombinirana ponudba cestnega in železniškega prevoza do Milana

V SŽ - Potniški promet ponujamo tudi atraktivno in ugodno ponudbo prevoza posameznih obiskovalcev in skupin v Trst in naprej v Milano (s hitri vlaki La Frecce) ter nazaj. Več tukaj.
Dodatne informacije in rezervacije:
v Infocentru, na ljubljanski železniški postaji,
na telefonski številki: 01 29 13 391,
po elektronski pošti: potnik.info@slo-zeleznice.si