četrtek, 26. marec 2015

[ S - MTR ] MTR začenja odprt dostop do InterCity

ŠVEDSKA: Head-to-head konkurenca prišla do 455 km Stockholm - Göteborgu koridorja, 21. marca, ko odprta operater dostop MTR Express začel komercialne storitve.

Sprva deluje okoli 50 vlakov na teden, povečal na 90 od avgusta, MTR Express ponuja tudi čas potovanja end-to-end 3 h 19 min s tremi vmesna postaja poziva. Čas vožnje je okoli 15 min dlje kot tisti, ki jih dotedanji SJ ponudi.
MTR Express, hčerinska družba s sedežem v Hong Kongu MTR Corp v popolni lasti, je prevzemu floto šestih pet avtomobilov Flirt Intercity vlake za 200 km / h delovanja, ki se gradijo na Stadler je Bussnang dela v Švici na podlagi SFr85m pogodba, sklenjena v novembru 2013. Izhajajo iz winterised spogleduje ki je Stadler dobavljenih norveškega NSB, vlaki MTR ponujajo en razred nastanitev prilagojen za poslovne potnike.Spremembe na standardno izvedbo Flirt vključujejo manj bočna vrata, da se zagotovi notranjosti ohranja premium ambient. Stranka storitvene novosti vključujejo možnost, da "pusti naslednjič sedež zastonj pri rezervaciji, in različne ravni vozovnicami odražajo različne možnosti krovu storitev, kot je na sedežu-catering.
"Uresničevanje izboljšano uporabniško izkušnjo je bila v središču naše strategije pri uvajanju storitev vlak MTR Express na tej pomembni poti na Švedskem. Iščemo pritegniti ne le rednih potnikov v železniškem prometu, ampak tudi tiste, ki so prej lahko potovali z avtom ali letalom ", je pojasnil Lincoln Leong, izvršni direktor MTR Corp.