četrtek, 21. avgust 2014

Češke Železnice postavlja vlakov Rx

Češke železnice izvlecite do decembra letos s povsem novo vrsto vlakov, ki še vedno obstajajo v časovnem razporedu. Kratica Rx začeli ponujajo potovanje z več udobja kot drugi hitre vlake.


To je eden od vidnega učinka velikega nakupa novih enot railjet češke železnice. A nacionalni prevozniki so vagoni sprosti desetine dobre kakovosti, še posebej od vrstice do Dunaja. Tako da postavlja na progah , kjer morajo potniki še vedno vozijo večinoma zelo dostojnega skaj vlakov East German izvor.
Kratica Rx je opisovala Express vlakov višjo kakovost . Nova kategorija uvršča češke železnice vlak skupno 27 vlakov med Prago in West Bohemia. To bo vezje 17 ekspresni vlaki Praha - Plzen - Cheb in 10 ekspresni vlaki Praha - Plzen - Klatovy - železovo rudo.
Vlaki niso oblikovali posebnega doplačilo. Železnice predstavnik Radek Joklik bo imel povezave, kot so vtičnice ali informacijskega sistema. Del vozila v teh sklepih bo ponudil tudi klimatizirane notranje ali več tabel.
"Stari avtomobili se lahko uporablja le minimalno, in jo okrepiti kot v času povečanega povpraševanja po prevozu, kot so v petek ali v nedeljo popoldne," je dejal Joklík.
Po njegovem mnenju, tudi pri obnovitvenem sklepih zagotovljeno, da bo imela vsaj 80 odstotkov avtomobilov višjo kakovost. Isti tip Čeških železnic vlakov želite postopno uvajanje naslednjo vrstico.
Skladbe vlagali predvsem v dolgoročnih regionalnih vlakov pred kratkim začela, naj bodo pozorne na posodobitev oddaljenimi povezavami. Prejšnji teden, je napovedal nakup 14 novih električnih enot pred poškodbami promet na vlakih. Uvedite ima hitre vlake, kot je Brno - Břeclav - Olomouc.