petek, 13. avgust 2010

Hector Rail kupi visoke hitrosti lokomotive


Hector Rail je odkup ena lokomotiva iz MRCE (Mitsui Rail Capital Europe BV), z možnostjo odkupa dodatne štiri. Lokomotive imajo največjo hitrost do 230 km / h, hitreje kot kateri koli lokomotivi se trenutno uporabljajo na Švedskem. Lokomotive so vgrajena moč 6.400 kW (kratkoročno 7.000 kW), dvakrat toliko kot X2000 enote ali Rc-loco - standard švedski lokomotive. Naložb krepi obstoječo floto Hector Rail z dne 32 lokomotiv izvleka linijo.

"Taurus-lokomotive", so evropski standard loco ki jo je zgradil Siemens, z več kot 400 enot, izdelanih med letoma 1999 in 2006. Prodajalec je MRCE (Mitsui Rail Capital Europe BV) je eden od vodilnih evropskih železniških podjetij tekoči najem parka z loco floto približno 300 enot. Prvi lokomotivi bo dostavljena na 16. avgust ponedeljek. Testi bodo takoj začeli ugotoviti odobritev za delovanje na švedskem omrežju.

Ta vrsta lokomotiv je seveda zelo pristojni vlečni koncepta za hitro in težke potniški vlaki, in posledično zanimiv vir v sedanjem odprtje trga potniških na Švedskem. Ampak saj je univerzalna loco lahko tudi stroškovno učinkovit oprijem za tovorne vlake.

Največja hitrost je 230 km / h, hitreje kot kateri koli drugi železniških vozil na Švedskem. Lokomotive je približno deset let. Kot asinhroni lokomotive, saj temeljijo na isti tehnologiji, kot so trenutno v gradnji. Kot vsa sodobna električne lokomotive so električne zavore, ki ustvarjajo moč, ki se dovaja nazaj v sistem železniške in jih uporablja njegove druga vozila. Uporaba te vrste lokomotiv je najbolj okolju prijazen pristop k zagotavljanju kopenska prevozna sredstva.