sobota, 13. marec 2010

Roma Termini- park na tirih



Rim - Štirinajst sto novih parkirnih mest, 180 sedežev v treh nadstropjih dostopni s kolesom na ploščadi iz Via Marsala. Deset tisoč kvadratnih metrov fotovoltaičnih panelov na strehi, 10.000 ton jekla in 16 tisoč kubičnih metrov betona. Petdeset mesecev dela, 82 milijonov, ki jih financira cilj zakon. Ali so številke prvega parkirnih postavljeno osrednjo postajo Termini v Rimu, najprej v Evropi zgradili neposredno nad železniških tirih.

Projekt je bil predložen 11. marca do postaje Termini, ki jih župan Rima Gianni Alemanno, predsednik uprave Ferrovie dello Stato, Mauro Moretti in Velike Train Fabio Battaggia. Med delo bo minimalen motenj železniškega prometa s pomočjo tehnike, znane kot "začetek push", ki se običajno uporabljajo za gradnjo mostov.
V praksi se bo dele parkirnih zgrajena in sestavljeni na načrtu za začetek v enotah majhnosti in primaknil skozi uničenje svoje stališče do zaključka parkiranje načrta.
Ta tehnika se bo treba uporabiti za gradnjo prvih dveh nadstropjih, medtem ko parkirni tretjega in zajetja bo uporaba dveh nadstropjih, ki so že zgrajene.