četrtek, 21. avgust 2008

Amerika; Bombardier-> Lokomotiva pri 330 Milijon Evri



Unikatna Dual-powered Lokomotive tehnologija za Montreal in New Jersey predstavlja industrijo v Severni Ameriki najprej.

Bombardier Prenos napovedan danes ono je podpisalo dva pogodbe za dobaviti total od 46 dual-powered potniški lokomotive k New Jersey Tranziten Korporacija (NJ TRANZITEN) in Agence Metropolitaine DE Prevozniški (AMT) v Montreal.

ukaz iz NJ TRANZITEN, cenjen pri približno 178 milijon evri ($262 milijon NAS), biti namenjen 26 dual-powered lokomotive. Pogodba vključi izbire za dodatne 63 lokomotiv.

Ukaz iz AMT, cenjen pri približno 152 milijon evri ($223 milijon NAS), biti namenjen 20 dual-powered lokomotive. AMT pogodba vključi izbire za dodatne 10 lokomotiv.

Nove dual-powered lokomotive bodo sposobne delanja pod obojim dizelskim pogonom in izmenični tok električen moč iz nadzemen viri – najprej v Severna Amerika. upogljiv moč sistemski bo omogočiti lokomotive za delati čez celoten NJ TRANZITEN in AMT rail sistemi, ki vključiti oba elektrificiran in non-electrified črta.

Lokomotive za oba pogodbe bo biti zgrajen pri Bombardier proizvoden oprema v Nemčija in Poljska. Dostava k stranke je načrtoval za začeti v 2011.

NJ TRANZIT je tretji največji dobavitelj od javen tranzit v Združene države Amerike in ustaljena stranka Bombardier. Glede lokomotiv, Bombardier je dobavil 29 ALP-46 električnih lokomotiv k tranzitni oblasti in sprejel ukaz na 27 ALP-46A električnih lokomotiv bolj zgodaj to leto, izboljšana različica izdelka.
Čez leta, Bombardier je nudil stotine kometa II, III in IV push-pull vozač avtobusi k New Jersey in ali je sedanje raznašajoč stainless-steel zastopstvu Multilevel vozila. V dodajanju, Bombardier je bil član konzorcija, da oblikoval in zgrajen NJ Tranzit na ključ Rečen ČRTA light-rail sistem med Camden in Trenton,
New Jersey in zdaj dela in trdi sistemski pod pogodba z NJ TRANZITEN.

Foto-Risba; Bombardier