sobota, 28. februar 2015

[ A - STLB ] Mesto dobi S-Bahn v Weiz v Avstriji

Podaljšanje linije Gleisdorf - Weiz

15 km dolga železniška proga država vasi - Weiz se podaljša na približno 900 m na sredi centra mesta Weiz in se razteza na šolskem centru. To bo povzročilo znatne izboljšave za potnike v S-Bahn linija 31 od leta 2017. Weiz postaja se nahaja južno od mestnega središča. Od tam se trenutno izvaja povezuje železniško progo čez centru mesta na delu Andritz Hydro. Med gradnjo ceste skozi Weiz železnice dobi svojo skladbo telo in se preselil iz enega železniškega priključitev na javno železnico. Nov končna točka se nahaja približno 200 m od Zvezne Šolski center Weiz stran. Kot del podaljšanje železniške proge sta načrtovani dve ustavi. Območje sedanje avtobusa, drugi desno na novo končno točko. Na področju nove postaje "Weiz središče" (avtobusna postaja) proizvaja križiščih sprememb z regionalnim avtobusom (smer Graz in zgornji Feistritztal). Poleg tega je ta razširitev doseženo z znatno izboljšanje dostopnosti za dnevne migrante in študentov.


27. februarja 2015, slovesnost prelomnega potekala v prisotnosti prometa svetnik Dr. Gerhard Kurz človeka in Provincial Mag. Michael Schickhofer. V tem primeru, Gelenktriebwagen štajerski deželni Železnice odplula, poskusite odklopite priključno pot do častnih gostov dati občutek prihodnjih možnosti vožnje.

Po zaključku del načrtovanja v jeseni leta 2015 se je pripetil na začetek gradnje. Skupni projekt-mesta Weiz (železniški in cestni), se izpolni v roku dveh let.
Foto; STLB