sreda, 10. februar 2010

Nazaj na tramvaj v Benetkah!



Nedelja praznik za mobilnost Venetian po obilnem deževju v zadnjih dneh, ki so ovira testiranja noč, toplo sončno jutro pozdravi prvi javni sprostitev novih tramvaj v Benetkah.
Uvodno vožnjo novih srednje-in levo na 11 po deponiranju Favaro in po nekaj metrov, prva stop off at Mt Celo, če mestnim oblastem in pritisnite vzpenjajo na krovu, ki ga spremlja majhen band.

Projekt za tramvaj omrežja v Benetkah, je del širšega procesa prenove celotnega metropolitansko območje beneški, novo bolnišnico People Mover, s pomočjo za pešce in kolesarske steze na mestnih in regionalne projekte, visoka hitrost postaje.
Trenutno deluje pri 5 km od Favaro v center Mestre, kratek preide na 6,5 kilometrov z nadaljevanjem o Martham Road / železniške postaje, in na to pomlad naj bi začelo preesercizio pričakovano trajalo nekaj mesecev. Odobreni projekt vključuje skupno 20 km proge na dveh progah, Favaro - Centro Mestre - Venezia, s priključki s People Mover za Tronchetto in pomorske postaje in nakupovanje področju Marghera - Železniška postaja - Mestre Centro. Ali so že v študiji razširitve novih bolnišnici Angel in na letališče Marco Polo (kar je približno 4 km od depozita).
Foto; Ferrovie.it