petek, 10. oktober 2014

Pokazala: V notranjosti do nove "strojevodij" Tube vlaki se postopno, na London Underground iz 2022

Prevozne poglavarji danes napovedala načrte za £ 16 milijard prenovo nekaterih najbolj zapostavljenih linij tube, med drugim floto 250 "brez voznika" vlakov.

Razkriva nov videz Tube, so rekli, da bi se postopno uvaja od leta 2022 s potniki koristijo klimatizacijo in sprehod skozi vozičke prvič na progah "globoko ravni", kot tudi širša vrata naložiti več potniki in korak prost dostop.


London Underground pravi, "notranjost" bo na vlakih poustvariti vzdušje dnevne sobe, z novo raven udobja za sedeže in predsobe, zbiri luči in elektronskih oglasnih deskah. "

Namenjeni so jih London trdno PriestmanGoode, ki je ustvarila videz nagibala "Pendolino" vlak.

Vlaki se bodo prvič predstavili na Piccadilly sledila Bakerloo, srednji in Waterloo in mestne proge, ki nadomešča voznega parka, zgrajena v začetku leta 1970.
16 milijard £ pogodba vključuje okrepljeno signalizacijo, ki bo povečala zmogljivost 60 odstotkov na Piccadilly Line, ga pelje do 19.000 potnikov na uro, ter vsaj 25 odstotkov na drugih progah.

Vozniška kabina bodo vključeni v začetno uvajanje, vendar zasnova vlak omogoča, da jih je treba odstraniti, ustvarjanje prvega voznika je cev vlak londonsko, čeprav verjetno ne do leta 2030.

Tudi takrat se bo vsak Tube imeti "kapitani" v vagonih, ki opravljajo podobne naloge tistim na DLR brez voznika.

Odprtje razstave "novega Tube za London" pri King Cross danes, župan Boris Johnson, je dejal: "Te inovativne, privlačne in eleganten novi vlaki, bo ključnega pomena za nadaljnjo modernizacijo London Underground.


"Od Greenford do Gants Hill, od Alperton do Arnos Grove, bodo trajekt milijone ljudi po našem mestu, bolj udobno, zanesljivo in elegantno, kot kdajkoli prej.

"New Tube predstavlja pomemben korak naprej pri čemer Londončanov in obiskovalcem dostopen in sodobno prometno storitev, ki jo pričakujejo in si zaslužijo. Te lepe, stroji zračno hlajeni predstavljajo najboljše iz britanskega oblikovanja in inovacij. Bodo pomagali ohraniti London in njegova gospodarstvo premika v pravo smer. "

LU direktor strateškega Gareth Powell je dejal: "To je bolj izrazito oblikovan kot katera koli druga Tube. Zasnovan je tako, da je kot da bi sedeli na kavču v dnevni sobi z bazeni svetlobe in več pozornosti do sedežev in predsobe. Obstaja elektronskih obvestilih, da vam povem o naslednji postaji. Smo le metro na svetu s temi majhnimi predore, ki nam daje ikona projektiranju vlaka podzemne in smo večino tega. "

Oblikovalci vlakov Siemens, Bombardier, Alstom in CAF se pričakuje, da bo med ponudniki za naročila, ki je vreden do 2,5 milijarde funtov za samo za vlake, in bodo podeljene leta 2016.

"New Tube za London" Razstava je na Cross St Pancras podzemne postaje King, Severna vozovnice dvorani, do nedelje, 16. nov.Razstava podobami novega oblikovanja cevi, vključno s fly-through film, ki daje Londončani pogled v prihodnost.

Nekateri vlaki na "podzemnih" liniji - Metropolitan, okrožnih, krog in Hammersmith & City - imajo klimatsko napravo in sprehod skozi vozov. Vendar Tube šefi rekel "New Tube" bi bilo veliko boljše, da te "S-zalogi" v smislu oblikovanja in udobja.