petek, 25. julij 2014

Tramvaj je pripravljen za linijske prevoze: začne sobota 26 julij

Tramvaj je pripravljen za linijske prevoze: začne sobota 26 julij Dogodki v Trstu

Smo poslali sporočilo za javnost o tržaškem Trasporti oživljanje tramvaj storitev Opčinah.
Po sprostitvi z današnjim datumom (24/07/2014) za "storitve za pridobitev dovoljenja s strani regije za ostale tri tramvajev , s predhodnim tehničnim potrditvi dell'USTIF, Trst Prevoz z veseljem sporočam, da javne službe tramvaj linija Trst - Opčine bo treba ponovno aktivirati z običajnim delovnim časom v soboto, 26. julija, 2014 . 

državljani in turisti lahko dostopate do vožnje , ki odhajajo vsakih 20 minut , in se vrniti v ceniti lepoto linije in območja z regionalnimi stopnjami običajno pogojem.
Zato se sklene dolg proces , ki je vključeval, med drugim, načrtovanja, zbiranja sredstev, predhodna dovoljenja in končno, razpisnih postopkov, dodelitvi dela, izvedbe del, testiranje, pre-dovoljenj in končne vaje, smo končno prispeli Nadaljevanje dirke odprta za javnost z neizogibno vznemirila ob zagonu.
To je bilo manjše neprijetnosti , vendar pa lahko žal povzroči nelagodje . Delo je izbral skladbo znan kot oskrbo z električno energijo, kabinsko žičnico in tudi avtomobilov, kar vključuje vse tehnične vidike sistema, ki je zapleten sistem in edinstven.
Družba potrjuje, da bo jeseni organizirala posebno srečanje, da pojasni vse podrobnosti posegov tehniki, navdušence in strokovnjake na tem področju. Predsednik tržaške Trasporti, ing. John Longo, verjel, da še enkrat zahvalil vsem tistim (vključno z občinskimi zaposlene in poslovanje pogodbenih podjetij, direktorjem del, zadaj, itd.), Ki aktivno in strastno sodeloval omogočila obnovitev storitve v samo šestih mesecih razpoložljivost potrebnih sredstev.
Fuj. Natisni Trst Trasporti