torek, 17. junij 2014

Bombardier predstavila svoje novo visoko udobje OMNEO Premium Vlak za Intercity Potovanja

Vodja Rail tehnologija Bombardier Transportation je razkrila svojo visoko udobje OMNEO Darilo vlak za medmestno potovanja pri hitrosti 200 km / h.


Zgleduje po francoskih merilih razkošja, zasnovo in kakovostjo opremljanju izpolnili pričakovanja tako za poslovne in prostočasne potnike.

Prostorne Dvonadstropni avtomobili nudijo potnikom elegantno notranjo opremo, zlasti zelo udobna, širok pokončen sedeži z naslonjali za roke, individualne tablete, naslonjal za noge, bralne luči in dobavo električne energije.

Samoregulacije klimatski sistem in nizke ravni hrupa in tresljajev prispevati k mirnem vzdušju idealna za medkrajevne storitve. S poudarkom na udobju potnikov, arhitektura vlaka zagotavlja dodatne vsej avtomobile 3 m, medtem ko je hranjenje tehnične opreme na strehi pridobiti prostor in s tem izboljšajo udobje v prostorih za potnike dlje.



S svojimi širokimi vrati, vlak ponuja ravni dostopa iz platform vse večje železniške postaje. Ta vlak je opremljen z namenskim prostorom za ljudi s posebnimi potrebami in ponuja splošno dostopnega stranišče in dostopno rampo, tako da lahko potniki na invalidskih vozičkih potujejo v popolno samostojnost.

S kapaciteto 400-475 sedežev, odvisno od notranje postavitve svoji dolgi verziji (110 m), vlak OMNEO Premium deluje pri hitrostih do 200 km / h. Ta premija različica koristi od številnih prednosti, ki so tehnične zahvaljujoč platformo za različico Regio 2N trenutno v postopku certificiranja, ki bo v veliki meri uporabiti v francoskih regij. Te prednosti so dobavni roki, začetno zanesljivost in ekonomijo obsega za stroške vzdrževanja in obratovanja.

OMNEO platforma izdelek združuje BOMBARDIER ECO4 tehnologij, kot je BOMBARDIER MITRAC Motor s permanentnim magnetom, ki omogočajo najvišjo stopnjo energetske učinkovitosti.

"Z izdelkom OMNEO Premium, Bombardier presega visoko udobje prevoza in ponuja novo doživetje potovanja v sozvočju z sodobnimi zahtevami življenjskega sloga," je dejal Jean Bergé, predsednik Bombardier Transportation Franciji. "Kot Regio 2N, prvi vlaki v OMNEO platforme izdelka, začel delovati, bo vlak OMNEO Premium biti korak naprej v smislu dostavni roki in zanesljivost. Prav tako se bodo stroški vzdrževanja in druge operacije bistveno koristi od modela platformo. "


O Bombardier Transportation

Bombardier Transportation, vodilno podjetje na področju železniške tehnologije, ponuja najširši portfelj v železniški industriji in prinaša inovativne izdelke in storitve, ki postavljajo nove standarde na področju trajnostne mobilnosti. BOMBARDIER ECO4 tehnologije - zgrajen na štirih temeljev energijo, energetsko učinkovitostjo, gospodarstva in ekologije - varčevanje z energijo, zaščito okolja in pomagajo izboljšati skupno zmogljivost vlaka za operaterje in potnike. Bombardier Transportation ima sedež v Berlinu, v Nemčiji in ima zelo raznoliko bazo strank z izdelki ali storitvami v več kot 60 državah. Ima vgrajenih več kot 100.000 vozil po vsem svetu.