petek, 9. november 2012

Avstrija; Novi vozni red vlak "ÖBB"

Zdaj, lahko pridobite časovni 2013 online in že knjigo vaše vstopnice. Za nekatere nekaj vlakov za prevoz, je lahko še prilagoditve, velike razdalje tujih železnic informacijam v prihodnjih tednih, kakor hitro obstajajo. Pa nič na način je svoje rezervacije vstopnic za božič ali vaše rezervacije sedeža za v Weihnachtsverkehr.
Hitrejši hvala za visoke hitrosti železniški progi

Nov urnik začne veljati dne 9. In tokrat mu prinaša številne pomembne izboljšave. Novo obdobje se začne z odpiranjem novih visoko zmogljivih železnice med Dunajem in St. Pölten. ÖBB vlaki lahko bolje izkoristiti njihov potencial na novo pot. Največji prihranki časa prinaša ÖBB railjet, ki je še vedno najhitrejši vlak v Avstriji. Z ÖBB, visoke hitrosti vlaka, prihod v samo 25 minutah med Dunajem in St. Pölten. Tako ÖBB na tej poti so skoraj dvakrat tako hitro kot avto. Tudi vlaki Intercity so za 10 minut hitrejši od časovni razpored sprememb med Dunajem in St. Pölten.
regionalni vlaki na 200 km/h:
Tudi v prometu, čas na poti med Dunaj - lahko St. Pölten - Loosdorf - Melk - Pöchlarn in Ybbs zniža do 19 minut. To je mogoče z uporabo 200 km/h hitro regionalne Expreß vlak (REX 200) za na PendlerInnenströme v jutranjih urah iz spodnje Avstrije na Dunaju in v popoldanskih urah v nasprotni smeri. REX200 vlaki v nove železniške postaje Tullnerfeld ustaviti v obe smeri.
Izboljšana ponudba Graz - Salzburg (-Innsbruck)
Po avto material na Graz - je bil izboljšati poti Salzburg v avgustu, pomemben stopnjevanju ponudba izvede z časovni razpored sprememb. Medkrajevnih vlakih med Salzburgom in Graz bo na cesti v prihodnosti v dvournih intervalih za potnike. Pet neposrednih vlaki vsako smer in dve povezovalnih letov, ki povezuje dve članici prestolnicah. Poleg tega se bodo izvajali drugi neposredno povezavo med Graz in Innsbruck.
Prilagoditve v mednarodnem železniškem prometu
Dunaj - Bregenz - Zürich ponudbo razširiti. Prihodnji štirje railjet povezave med Dunaj in Zürich in pet med Zürichu in Dunaju (tri ali štiri povezave) zagotavljajo v ÖBB.
Zjutraj in vlaki du Soir Dunaj - praga - Dunaj je teči vsak za eno uro kasneje.
Hrvaške železnice popelje nazaj ponudba Dunaj - Sopron - Zagreb - Dunaj in Villach - Zagreb - Villach.
Visoke hitrosti železniški iz Garsten skozi Linz in Simbach v München nadomesti z lokalnim vlakom med Garsten in Linz.
Na podlagi večletnih gradbena dela na Češkem dveh vlakov med Linz in Prago ne bo delovala, zaenkrat. Bila ponudba za odškodnino v mestnem prometu je predstavil, vendar s podporo zgornja Avstrija. Dodaten par od mase tranzita, vlaki v razdelku Linz - Summerau omogoča sistematično dvournih intervalih Linz - Budweis. Vključen v sistem ura dve Direktni vlaki iz Linz - ponudil praga in tri Direkten vlak iz Prage - Linz.
Dunaj glavna železniška postaja: delno zagon prevoza
Če na 9 December 2012 04: 56 PM S80 glavne postaje Dunaj Hirschstetten da Meidling Dunaj, Dunaj, začne novo obdobje za vlake v Avstriji. Prvič, povezavo vlakov, ki prihajajo z vzhoda, je mogoče s tistimi iz Južne in Severne. Celoti nosi prideš zaključek postaja nove priložnosti prometa za leto 2015 če na zahodu OS tudi popolnoma vključeni. Toda že nove ride v naslednji časovni razpored sprememb odpira možnosti v časovnem razporedu.

Tako o S60 Gets a nov pot Bruck a. d. Leitha - Hauptbahnhof Dunaj - Wien Hütteldorf in vozi na konicah v / iz Rekawinkel. V prihodnosti, je S80 združuje obstoječe S 80 in prejšnjih S5 / S6. To runs v vrstici Hirschstetten Dunaj - Dunaj - Wien Meidling - Pottendorfer line - Wiener Neustadt Hauptbahnhof.
Z delno zagon Dunaj postaja je začasni postaja "Wien Südbahnhof / Eastern Railway" zaprta. Vlaki, ki doslej so bili teči v prihodnosti o Dunaju glavni železniški postaji ali začnejo in končajo tam. S-Bahn "Dunaj Südtiroler Platz" prihodnje "Dunaj glavna elezniška postaja", je postaja se imenuje "Wien Südbahnhof/S-Bahn" potem "Dunaj Quartier Belvedere".
Poseben primer, ki so novi v () delovanje del Pojdi konec postaje Wien Hauptbahnhof in Tullnerfeld. Si lahko rezervirate vnaprej začasno le skozi nove online vozovnice sistem ali nov prenosen app. Časovni razpored sprememb, odnosov, ki vključujejo teh postaj kot začetek ali konec na vseh drugih prodajnih poti so tudi na voljo.