ponedeljek, 4. april 2011

VR naroči več dvojno Deckers


FINSKA: Kot del svoje strategije voznega parka obnovo, je finski državni lasti operaterja VR odredil gradnjo za posebne namene dvonadstropne avtobuse, da poslujejo z vse večjo floto InterCity2 vozil.

VR je odredil 12 vožnje avtobusov in 15 restavracij avtomobilov iz finskega dobavitelja Transtech Oy za dobavo v letu 2013-14. Ocenjena na 90 milijonov €, pogodba vključuje tudi možnosti za dodatnih 13 vožnja avtomobila in 11 restavracija avtomobilov. Ti bodo sestavljeni na Otanmäki dela Transtech v bližini Kajaani, in proizvajalec pravi, vsako vozilo bo imelo okoli 80% lokalnih vsebin.

100-Sedež avtomobilov vožnje bo omogočil VR uvesti pull-push delovanje na inter-city poti, prehitro preobrat v termini in izogne ??potrebi po spremembah lokomotiva. Dvonivojskega restavracija avtomobili so namenjeni za izboljšanje kakovosti storitev, kot je trenutno InterCity2 formacijah ponujajo le omejeno voziček storitev. Vsak trener bo imel polno kuhinjo in sedeži za 50 potnikov na zgornji in spodnji palubah in mezzanine območju.