petek, 18. december 2009

Prima II preskusa na Wegberg-Wildenrath / Alstom



Skupaj z drugimi mediji iz vse Evrope, smo bili povabljeni, ki jih Alstom Transport je, da se udeleži preskus s Prima-II No.1 prototip na preskusni poti na Wegberg-Wildenrath. Prima-II je ambiciozen projekt, lokomotiva francoskega proizvajalca Alstom. To je del novega modela družine Alstom, prav tako vključujejo AGV visoke hitrosti vlaka in vlaku Coradia Polyvalent set. Mora biti podlaga za novo platformo lokomotiva postavlja nove standarde v interoperabilnosti v Evropi in zunaj nje.

Sprva Prima-II projekta se je začelo s Cath up s konkurenti, kot so Siemens in Bombardier, v tem trenutku dominira (evropski) trg za večnamensko električne lokomotive. Vendar pa je v letu 2008 gospodarsko krizo, ki je začela Prima-II projekt ključni projekt, s katerim Alstom želi pokazati, da upa, da inovacije v času krize in pošiljanje meassage za izvajalce, ki so pripravljeni za naslednje desetletje, pripravljena za boljše krat naprej.

No.1 prototip je štiri napetosti lokomotiv pretežno koncipiranih za mednarodno delovanje na glavnih evropskih koridorjev za prevoz tovora. To se lahko izvaja v skladu s štirimi različnimi napetostmi; 25KV AC / 6400kW - 15KV AC / 6400kW - 3kV DC / 6000kW in 1,5 kV DC / 5600kW. To je najvišja hitrost 140 km / h.

Foto; ALSTOM - FRANCE