sreda, 4. junij 2008

MÁV- STADLER Flirt-Model


Madžarska: Stadler položi temeljni kamen za vlak rastlina v Madžarska
Švicarski Stadler Tirnica Skupinski položen temeljni kamen od Ft 10 milijarda aluminijski vlak telesen rastlina v Madžarski mesto od Szolnok. Stadler podpisan izpoved od namen na graditev od aluminijski vlak telesen rastlina v Szolnok oktobra 2007.

Pred podpisom listine, krajeven svet Szolnok
odločen pri izredna seja za omogočiti Stadler to uporabiti eight-hectare območje v mesten industrijska cona za 15 leta za simboličen leten honorar od €1 plus DDV.

rastlina bo imeti leten zmogljivost od 200 vlak telesa, Stadler prisili okoli dva-fifths z total. Stadler's nadaljnje naložbe v madžarski volji računajo na razvoje v pokrajina trgu.

Stadler zmagan pogodba iz state-owned železničarski podjetja MÁV za roditi 30 od njegov Spogledovati se makete, z izbira za roditi nadaljnji 30, v veliko zanikan razpis v poletje od 2005. pogodba za dostava od enote priti v sila le marca 2006, in MAV izstrelil njegov prvi Stadler Flirt-model predmesten izuri Aprilski 2007. Zadnji vlak ukaza je bil oblečen progam leto pozneje.

MÁV je uredil prve 30 vlakov za €144.6 milijon in ono napovedano prejšnji december ki ono bo povabiti ven €141.6 milijon posojilo iz Raiffeisen Banka za plačati za ostal 30 vozila. Dostava od vozila bo začetek februarja 2009 in konec sredi 2010.