torek, 22. april 2014

Ob prihodu nove tramvajske avtomobilov Trstu. Bodo rdeče barve.

Točen datum ponovno uvedbo tramvaja, ki povezuje Trst s Opčinah ni gotovosti, čeprav je, kot je že večkrat zagotovil župan, bi bilo delo končano v breve.Quello, ki se zdi, namesto uveljavljenega je nova barva avtomobilov proge tramvaj: RED .  Že v zadnjih tednih govorice krožijo o odločitvi, da prebarval s tramvajem Trsta / Opčinah, vendar po Slikano danes zjutraj v bližini Obelisk ni več dvomov.  velik helikopter Air Force je dejansko pod pogojem, prevoz do Trsta novih tramvajskih vozil samo prebarvali v tovarnah, specializirano za Buzetu
(Slovenija). smo se izognili običajni polemike "- Zdi se, da so izjavili, župan Trsta Cosolini, ko je vprašal razlog za izbiro nove barve. Pritožba pa je padla vakuum. Likovati v resnici lokalne predstavnike "ANPI, da je delo s presežkom navdušenja, prav tako poziva k imenovanju postaji Opčine do maršala  Tita . 
R
 kost kot krvni morlacco "je označeni veteran namesto RSI prikazuje steklenico Cherry Brandy Luxardo s predanostjo pesnika (" dark alkoholnih pijač, ki menza od reke se imenuje krvni morlacco , "G. D'Annunzio.)  Ampak, karkoli joke običajnih osumljencev, lahko rečemo, da je otvoritev novega rdečega avtomobila tramvaj bo potekala v prisotnosti pisatelj Boris Pahor. Po govorih najpomembnejših lokalnih oblasti (Cosolini, Serracchiani, BassaPoropat in Giancarlo Ressani ) bo opravljal z nekaj priljubljenih pesmi pevski zbor Pinko Tomažič partizanska Trst. Tudi v zaporu v slovenski jezikovni različici "El Tram de Občina" in "vivala ePoBon."