ponedeljek, 9. september 2013

CargoServ: Najprej Vectron za avstrijsko omrežje poti

(Linz) Cargo Service GmbH (CargoServ) odredil Vectron lokomotivo iz Siemensa. Pogodba je bila podpisana 7. Avgust podpisana. Po porodu v februarju 2014 bo to prva lokomotiva te serije, ki se začne delovati na avstrijskem omrežju zračnih poti.

Vozilo naročiti je predvidena za čezmejni promet v Avstriji in Nemčiji.Poleg nacionalnega sistema za nadzor vlakov je lokomotiva z Evropskim sistemom vodenja vlakov (ETCS) opremljena. Motor ima največjo moč 6400 kW in največjo hitrost 160 km / h Napeljave za druge sisteme za nadzor vlakov, je tudi že na krovu.

Novi Vectron lokomotiva je osma proga CargoServ, ki ima v lasti tudi sedem Siemensove električne lokomotive serije leta 1116 in 1216, in tri dizelske lokomotive iz Adtrans V100.
CargoServ kot zasebne RU ponuja prefinjene skupnih konceptov za železniški tovorni promet - železniško povezavo prek javnega omrežja za stranko. Z uradnim datumom začetka 1. Junij so zdaj vsi PŽP načrti za materni Logistik Service GmbH (LogServ) formalno prenesen na CargoServ, da so svojo floto in osebje, kot zasebno korist, s zato operativno popolnoma neodvisen način. Trenutno je okoli 4,2 milijona ton na leto predelajo, kar ustreza približno 74 vlakov na teden.