sreda, 10. december 2008

"RailJet" v OeBB



A novo razsežnost v evropski promet na dolge razdalje "Z napotitvijo v railjet v Avstriji in Evropi nove razsežnosti v prevozom na dolge razdalje začnete. Skoraj 30 let so bile nobene nove pridobitve, izvedene v prometu na dolge razdalje. Zato sem navdušena, da našim strankam prek railjet nov kakovosti potovanja se lahko ponudijo," pravi Peter Klugar. "Z naložbami v znesku 816 milijonov EUR predstavlja railjet največjo obnovo flote za daljše razdalje v zgodovini ÖBB dar."

Gabriele Lutter je tudi vidno vtis: "Jaz sem ponosen na kaj več sto zaposlenih ÖBB in Siemens v skoraj dveh letih so storili. Današnji širitev kažejo, da se nam pridruži sil s premijo proizvoda z visoko dodano vrednostjo, avstrijsko lahko ustvarite, je Evropa je v gibanju. " Poleg tega, da poudarja, da je inovativna moč: "Na railjet railcar je določena izhodiščna Zugverbund, s hitrostjo 200 km / h od visoko zmogljivih Taurus potiska ali vleče lokomotiva. To vključuje najbolj inovativnih ÖBB vlake v Evropi, saj je Takšen pristop po vsej Evropi prvič uporabljena. "S širitvijo zahodnega za železniški promet od leta 2012, so vodilne tudi hitrostih nad 200 km / h mogoče." Siemens Avstrija poudarja railjet svoje strokovno znanje in izkušnje na področju mobilnosti. Posebej razveseljujoče je, da je ta projekt za 80 odstotkov avstrijskega in dejanska vrednost skupno 300 delovnih mest bi lahko avstrijske zavezala, "je dejala Brigitte Ederer.

Premija izdelek za vse povezuje Budimpešti in München V časovnem načrtu 2009, je 17 railjet povezave načrtovano, z 11 vlaki bodo teci. Uporaba railjet bo treba razporediti. V prvi fazi, s časovnim razporedom spremembe 14. December 2008 začne, obstaja povezava railjet iz Budimpešte, München (via Dunaj) in railjet povezavo iz Münchna (via Dunaj) do Budimpešte. Poleg tega ponujajo railjet traja en dan med Dunajem in Budapest West (povratna vožnja). Od aprila 2009 railjet več vlakih na relaciji Dunaj - München uporablja.

Nove storitve, temelji na konceptu kakovosti,Naše stranke prihajajo, da uživajo popolnoma nov koncept storitve. Vsak potnik lahko izbirate med Gospodarstvo razreda, Prva razreda ali Premium razreda izberejo. Koncept storitve se giblje od popolnoma novih storitev na vozičku bistro vagone in "Na mestu storitev" na prostem prigrizke in pijače premij v razredu. Prvi razred sedežno udobje v vseh treh razredih, prehode, zelo velik vagon, ekstra velika okna in dostopnosti tudi za prijetno potovanje. Tudi informacije o kupcu je railjet posebnim poudarkom: Info monitorji, zvočniki v zaprtih prostorih, na prostem, oglase, elektronske rezervacijo sedežev zaslonov, osrednja informacijska mizo in službe za ukrepanje ob nesrečah, da se railjet z ultra visoka hitrost in udobno.