petek, 19. januar 2018

[ ITA - NTV ] Italo: od 1. maja med Benetke in Torino

Rim, 17. januarja 2018. Prodaja je že odprta in od 1. maja Italo bo svoje potnike prinesel na linijo Torino - Milano - Benetke, ki bo povezala severovzhodno v nekaj več kot 3 urah. Za praznovanje odprtja prodaje s svojimi potniki je Italo začel z namenom promocije z vstopnicami za samo 9,90 € na nekaterih od teh poti. 
Veliko potnikov, ki vsakodnevno potujejo na tem območju, eden od najbolj produktivnih v državi, bo lahko udobno potoval na vlakih Italo EVO, najnovejših vlakov, najsodobnejših v Evropi!
Tri regije razvijejo skoraj 40 odstotkov nacionalnega povpraševanja BDP in železniškega izražen v potniških kilometrih na glavni progi Torino-Milano - Benetke je približno 2 milijardi, ena od poti največjim potencialom na italijanskem trgu (TRA posvetovanju ocena). 
Približuje to grebenu Italo bo oblikovala svojo mrežo, ki zagotavlja nove poti: vzdolž prečne Torino - Milano - Benetke, bomo seveda tudi ustavi Brescia, Desenzano (aktivna dolžnost od junija 2018), Peschiera del Garda, Verona, Vicenza, Padova in Mestre, ki potnike v središče mest, ki jim je služil.
Na ta način bodo mesta, ki jih že uporablja Italo, povezana med seboj, na primer z Milanom z Benetkami, stezo, ki jo stalno obiskujejo poslovneži in prostočasne stranke. V manj kot dveh in polih urah lahko potujete v največjem udobju med tema dvema mestoma in olajšate potovanje številnih popotnikov, ki potujejo za poslovanje med Lombardijo in prestolnicama Veneta; tako kot mnogi turisti so najprej potopljeni v prestolnico mode in nato dosegli Benetke, da obiščejo edinstveno tovrstno mesto. Na ta način bo Italo povezal greben Neapelj - Torino s prečnim Torinom - Benetkami: na primer, tisti, ki zapustijo Verono in dosegajo mesta, kot sta Firence ali Rim, bodo zdaj lahko odšli tudi v Benetke ali Milano. Omrežje Italo, ki v Italiji prestreza 71% prebivalstva,
Prihod Italo na to pot prav tako krepi obstoječe povezave: na primer med Milano in Torino. Od sedanjih 18 dnevnih izletov bo zagotovljenih 26 storitev na dan, kar zagotavlja skoraj popolno pokritost na vseh področjih dneva.




Poleg tega bodo novi vstopi, kot so Desenzano, Peschiera del Garda in Vicenza. Poleg lažji pretok lokalnih prebivalcev in poslovnih potnikov, Italo ponuja svoje vlake tudi turistom, ki Hodali teh krajev, ki vam omogoča, da obiščete Duomo in grad Desenzano, rimske izkopanine in ribnik pepela ( vnese v EU med Skupnost pomembnih območij, SIC) v Peschiera, in katedrale Santa Maria Annunciata ali bazilike svetnikov Felice Fortunata v Vicenzi (svetovne dediščine zaradi po delu Andrea Palladio podedoval) . 
Storitve bodo od 1. maja dalje 6 dni dnevno, število, ki se bo v prihodnjih mesecih postopoma povečevalo in doseglo 14 dnevnih povezav od 1. julija 2018.
Italo na ta način zadovoljuje potrebe ozemlju z močnim povpraševanjem po mobilnosti, ki ponujajo nove in priročno rešitev, potovanja, da lahko dobro povezati s potrebami uporabnikov, danes imajo pogosto za uporabo lastnih sredstev za premikanje med točko in drugo severovzhodnega območja. Dovolj je misliti, da bo od središča Milana dosegljivo samo 37 minut, Verona čez eno uro in 14 minut ter Benetke Santa Lucia v 2 urah in 25 minutah.
"Odprtje novih odsekov na severovzhodni strani je novica, ki nas čaka s ponosom, saj z izjemnim vlakom, zelo sodobnim, tehnološkim in izdelanim v Italiji naš Italo EVO služimo s strategijo močnega razvoja, del Italije v veliki rasti ne samo za gospodarstvo, temveč tudi za turizem, ki povezuje hrbtnih Napoli-Torino, ki že teče Italo "pravi predsednik italo, Luca Cordero di Montezemolo.