sobota, 4. september 2010

Novice REMONT v Italiji (FS)




Latisana (Udine) - železniški most čez reko Tagliamento izbirčen. Z vzponom 110 cm dolgi, da so gosti vodili k Benetkah, se je končala prva faza kompleksnega dela, ki vplivajo na železo mostu čez reko, ki ločuje Latisana Tagliamento San Michele al Tagliamento, Friuli Venezia Giulia ali in Veneto.

Druga faza, ki se konča oktobra, predvideva odpravo na isti višini tira proti Trstu. Reka bo tako več prostora, navzgor, ko je celotna in lahko traja več gladko proti morju, ugotovitev nobene ovire v železniško infrastrukturo.

Projekt predvideva skupno stalno povečanje mostu 110 cm in nadaljnje dvigovanje mobilni drugim 110 cm, ki jih poganja elektromehanski sistem dvig girder v primeru poplav.
Most je sestavljen iz treh zalivov, dve stranski pogled na 51 metrov in osrednji pogled na 64 metrov. Odpraviti je bilo treba spremeniti višine železniške proge za okoli 1.600 metrov, vzdolž reke Tagliamento.

bil razvit na sobesedilo ali se izvajajo dodatni ukrepi:
- Novi glavni načrt Splošno (PRG) železniške postaje Latisana;
- Zamenjava mostov Via Roma, San Michele al Tagliamento;
- Zamenjava mostov Sottopovolo Street, Latisana;
- Odprava nivojskih prehodov Via Agnolin, San Michele al Tagliamento in gradnjo podvoza za pešce.

Železniški promet izmenično do oktobra, ko je zaključila druga faza povečanja.
Sklepanje vseh preživnine je predvidena do pomladi 2011.

Dela zahteva skupno naložbo 20.800.000 €. Projekt izdelave varne bil most zgrajen, ki ga vzdržuje in Direktorat za teritorialno proizvodnje italijanskega omrežja Trst v železniškem prometu.