petek, 19. junij 2020

[USA] Wabtec bo dobavil PTC za Virgin Vlake v ZDA

ZDA: Virgin Trains USA je podelil pogodbe Wabtec v vrednosti 120 milijonov dolarjev za izvajanje pozitivnega nadzora vlakov na svoji progi na Floridi.

V prvi fazi bo Wabtec na 110-kilometrskem koridoru Brightline med Miamijem in West Palm Beachom namestil varnostni prekrivni sistem PTC interoperabilnega elektronskega sistema za upravljanje vlakov. To bo vključevalo zaledni sistem in opremo na krovu za skupno 90 lokomotiv, ki jih uporabljajo potniške dejavnosti in tovorni prevoznik Florida East Coast Railway.
I-ETMS nenehno izračuna krivulje opozoril in zaviranja na podlagi informacij o vlaku in progi, vključno s hitrostjo, lokacijo, pooblastilom za gibanje, omejitvami hitrosti in delovnimi conami.
Druga faza zajema namestitev I-ETMS na 275 km poti od West Palm Beach do letališča Orlando, ki združuje mešanico nadgrajenih tovornih prog FEC in novo podružnico, ki je zdaj v gradnji. Wabtec se bo lotil celovitega načrtovanja, namestitve, integracije sistema, upravljanja projektov in izvajanja nadzora vlakov.
Prav tako bo zagotavljal storitve načrtovanja in izvajanja signalov za drugo fazo v okviru ločene pogodbe.