sreda, 6. februar 2019

[ SA-SR] Novi vlak za hitrosti v Saudski Arabiji

SAUDSKA ARABIJA: Saudska železniška družba je podjetju Perpetuum dodelila dvoletno pogodbo, s katero bo zagotovila svoj sistem za spremljanje stanja tira na podlagi vibracij za uporabo na 1 242 km severno-južni progi med Al-Qurrayatom in Riyadhom.

Ob prvi objavi pogodbe na Bližnjem vzhodu 5. februarja je Perpetuum dejal, da so bile razmere v Savdski Arabiji med najbolj ekstremnimi najdbami na svetovnih železnicah, kjer so temperature v puščavskem okolju pogosto presegle 55 ° C.
Perpetuum bo dobavljal brezžične senzorje za dve potniški kompresorski vrsti CAF, skupaj s strokovnim znanjem in vibracijskim inženirstvom ter zmogljivostmi za analizo podatkov v realnem času.
Kot sorazmerno nov operater želi SAR razviti svoje znanje o vzdrževanju, pri čemer je prednostna naloga popravljalna dela. "To je velik korak za SAR na poti do izvajanja strategije upravljanja vzdrževanja na podlagi pogojev in veselimo se vznemirljivih priložnosti, ki jih bo prineslo naše partnerstvo s Perpetuumom," je povedal vodja voznega parka Ashrf Al Jabri.