sreda, 20. december 2017

[ Alžirska ] Alžirski Coradia več enot na testu

ALGERIJA: Prva od 17 šestih avtomobilov Coradia Polyvalent elektrodnih dizelskih enot, ki jih je nacionalna železniška postaja SNTF naročila od podjetja Alstom julija 2015, zdaj potekajo dinamično v preskusnem centru Velim na Češkem. Ko bodo potekali v Velimu, bo vlaka 160 km / h odšla na francosko testno točko v Bar-le-Ducu, kjer bo osebje SNTF usposobljeno pred dostavo.

Pričakuje se, da bo vlak v 400 urah preskusa potekal več kot 30 000 km, ki se v Velimu izvaja več kot 2,5 mesece. Enote SNTF bodo podobne tistim, ki jih upravlja francoska SNCF pod blagovno znamko Régiolis, vendar so prilagojeni pogojem v Alžiriji. To bo vključevalo zaščito pred peskom in zmogljivo klimatsko napravo, ki je bila preskušena v klimatski komori na lokaciji Alstom v La Rochelle, da bi preverili delovanje pri temperaturah do 55 ° C.
"Obstaja stroga narava teh preskusov, ki zagotavljajo ne le nemoteno vožnjo vlakov, temveč tudi nadzor nad vsemi normativi, ki zagotavljajo največjo varnost za SNTF in njegove potnike," je povedal Henri Bussery, generalni direktor Alstoma v Alžiriji 19. december. "Prvi vlak je izdelan v strogem spoštovanju urnika in delamo na izpolnjevanju naših obveznosti do popolnega zadovoljstva naših kupcev."