sreda, 28. junij 2017

[ CZ / D - ČD / ELL ] 500. Vectron lokomotiva naročiti

ČEŠKA: Evropska Lokomotiva Leasing oddano Siemens pogodbo za dobavo dodatnih osem Vectron električnih lokomotiv.
Lokomotiv bo ocenjeno na 6 · 4 MW in imajo največjo hitrost 200 km / h. Ell je, da jih dajo v zakup České Dráhy za uporabo vleko Praga - potniške storitve Berlin Eurocity. 

Naznanitev najnovejše pogodbo o June 26, Siemens dejal posel je skupno število Vectron električnih lokomotiv naloži 507, z ZPTJ največjo stranko. "Ta mejnik poudarja zgodbo o uspehu in zanesljive storitve naših Vectron lokomotiv po vsej Evropi," je dejal Jochen Eickholt, direktor oddelka Mobility Siemens. "Mi smo že prepričal 31 kupcev v 14 državah z našimi prilagodljivo platformo in opremo paketov po meri kupca".
Prvi Vectron je bila izdana leta 2012. Družina vključuje AC, DC in možnosti multi-sistem nazivne moči 5 · 2 MW, 5 · 6 MW in 6 · 4 MW in je lahko opremljen s sistemom ETCS in nacionalnih nadzornih vlak sistemov. Vectron lokomotive trenutno certificirani za delovanje v Avstriji, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, Finskem, v Nemčiji, na Madžarskem, v Italiji, na Norveškem, Poljskem, v Romuniji, Srbiji, na Slovaškem, v Sloveniji, na Švedskem, v Švici in Turčiji.