torek, 13. junij 2017

[ AT - ÖBB ] ÖBB začne nadgradnjo Pyhrnstrecke postaje

AVSTRIJA: ÖBB-Infrastruktur začela € 26 · 9m program za posodobitev tri postaje na Pyhrnstrecke v Oberösterreich z prelomni slovesnosti v Neuhofen an der Krems 7. junija.

Pričakuje, da bo približno 18 mesecev po ceni € 9 · 3m, se bo delo na Neuhofen videli preureditve obeh glavnih prog, ki omogočajo gradnjo novega otoka platformo s krošnje andwaiting zavetje. Obstoječa stavba postaja bo prenovljen in obnovi njene tehnične naprave, medtem ko je sodoben potniški informacijski sistem je treba namestiti. Povezane delo bo videti obnovo naprav voznega voda in telekomunikacije, skupaj z novimi kabelskih poti. Blokade so predvidene za veliko noč in poletje 2018 naročajo namestiti novo postavitev proge, pred polnim zagonom v jeseni.
Nov podzemne železnice bo zagotovil varnejšo razreda ločen dostop do platforme otoku, medtem ko bo sosednja most, ki nosi železnice čez potok Jagerbachl treba obnoviti tudi. ÖBB je trenutno v razpravi z občino o gradnji parkiraj in se pelji z avtobusom, ko so dela končana postaj.
Drugi dve postaji se posodobiti, saj so del programa Kematen an der Krems in Rohr-Bad Hall. Po Andreas Niedermair od ÖBB-Infrastruktur v regiji Nord "vlagamo v vrsti postaj v Oberösterreich, da bi jih sodobno in udobno. Naš cilj je, da potnikom zagotovijo preprost in priročen dostop do vlakov. "