sobota, 24. junij 2017

[ CZ - ČD ] Čeških železnic poskuša Vectron, prvi vikend obložene hitre vlake

Prvič ta vikend obložene z Čeških železnic vlaki lokomotive Siemens Vectron. Čeških železnic strojevodje, ki je začela svoje delovanje in hodi z njimi že za normalno delovanje.



To se začne s čimer je izpolnil pogodbo desetletni ki Češka Železnice sklenila z avstrijsko družbo Evropske Lokomotiva Leasing (ELL) za najem lokomotiv, vključno s storitvijo.
Češki železnice so začeli trening Vendar pa približno 50 voznikov iz Prage in Usti skladišče, postopoma se mora naučiti Vectron in 150 voznikov iz Deutsche Bahn. Vectron Čeških železnic v zakup za obratovanje vlakov Praga - Berlin - Hamburg. "V vnaprej, tako da bomo pripravljeni za primetime Vectron, ki se začne v jeseni," je dejal Miroslav Kupec, član uprave, odgovoren za tehnologije, storitev in premoženja.
Od sobote se bodo začeli z voznikom Vectron za vožnjo na redni sklepovČeških železnic je na izrecno številko vlaka 610/609/606/613, skupno Praha - Usti nad Labem - Cheb, vendar le v delu Praga - Usti nad Labem.
Deset stroji za deset let, vključno z vzdrževanjem plačnihčeške železnice 60 milijonov evrov brez DDV, torej ekvivalent skoraj 1,6 milijarde.

Avto motor deluje tako daleč družbe barveZPTJ, zeleno-sivo-črni kombinaciji. Vectron zakupljenih lokomotive v barvah čeških železnic, ki se prenese v operaciji v novembru in decembru letos. Končna oblika premaz se še ni odločil.
Vectron uvajanje naj bi omogočilo, da bi povečali število čeških železnic vlakov, ki lahko gredo največjo hitrost 160 kilometrov na uro. Na poti v Nemčijo izgine lokomotiv in 371 Čeških železnic je na drugih progah, ki še vedno teče počasneje stroji.