sobota, 1. julij 2017

[ RUS - RŽD ]Ruski naročila železnice za spalnik

RUSIJA: Ruski železnice se je odločila, da naročiti novo serijo platskartny trenerjev, svoji najbolj osnovni slog dolge razdalje voznega parka.

RZD je bil zaskrbljen, da je bilo odprtega tipa spalnice-style namestitev v tretjem razredu avtomobilov ni več privlačna za potnike, in je bila ob upoštevanju le naročanje spalni avtomobilov s prostornino v prihodnosti.
Vendar pa v odgovor na javno povpraševanje po tradicionalnem slogu trenerja je zdaj odredil 232 platskartnyvozila posodobljen model iz Transmashholding je Tver Prevoz dela. V pogodbi je bila dana v smislu obstoječega okvira za dobavo v skupnem znesku 515 single-krova avtobuse varuious vrst.
Nova generacija platskartny avtomobilov bo ponudil izboljšano potniško okolje z boljšo izolacijo in uporabo vibracijskih absorbira materialov. Tam bo CCTV in odkrivanje požara in sistemi za gašenje, kot tudi 220 V vtičnice in USB vtičnice za polnjenje mobilnih naprav.
Klimatska naprava je pričakovati, da se zagotovi okolje bolj prijetno na krovu, ko so številni potniki v neposredni bližini na daljših potovanjih, medtem ko bodo tanki hrambe se izognili potrebi po zaklene stranišča iz uporabe vlaki, medtem ko so skozi sanitarnih območij okoli naseljenih območij.