nedelja, 11. junij 2017

[ POR- Medway ] Stadler lokomotive podpirati širitev Medway

PORTUGALSKA: lizinška družba Alpha Vlaki je prevzel dostavo šestih Euro 4000 dizelske lokomotive iz Valencia obrata Stadler .



Dva od lokomotiv so za Iberocargo, medtem ko so štirje, ki jih Medway uporablja za čezmejne tovorni promet med Španijo in Portugalsko na podlagi prvega sporazuma portugalskega operaterja lizing z Alpha vlakih.

"Razširitev in posodobitev flote s temi štirimi novimi interoperabilnih lokomotiv predstavlja velik korak v smeri naših poslovnih ciljev", je dejal Medway predsednik Carlos Vasconcelos junija 8. Dejal lokomotive bi podprl vstop Medway je v španskem trgu, kjer je cilj, da "poudarkom na inovativnosti, trajnosti in posodobitve ", da postane" vodilni tovorni operater na Iberskem polotoku ".

Več kot 4000 Euro , 100 lokomotive so zdaj dostavljeno evropskih prevoznikov tovora. "V robustni in zanesljivi šest-osni lokomotive nudijo visoko fleksibilnost in vleči zmogljivosti, nizko porabo energije in nižje stroške poslovanja, ki prispevajo k dobičkonosnosti železniškega tovornega prometa," je dejal Stadler Valencia CEO Iñigo Parra.