četrtek, 15. december 2016

[ USA - Brighline ] Najprej Brightline vlak dostavi

ZDA: Prva pet vlakov Siemens gradi za zasebno financira Brightline projekta inter-city je prispel na Floridi naslednjih 4 900 km vožnje z vlakom od proizvajalca Sacramento rastlina,.



Garniture bo vsak vseboval štiri iz nerjavečega jekla trenerje, top-in-zimsko dizelski-električnih lokomotiv.Začetni vlak nosi modro barvah, in bo sledila v roza, rdeče, oranžne in zelene sklopov, ki naj bi bile dobavljena do konca marca.
"Ob naši prvi Brightline vlak končan, je velik dosežek in nas pripelje korak bližje k uvedbi naše inovativne nove storitve vlaka, je povedal Brightline predsednik Michael Reininger decembra 14." Naše poslovanje ekipa bo začela potrebno testiranje, kot smo pripravljeni začetek Brightline med Miami, Fort Lauderdale in West Palm Beach naslednje poletje. "
Michael Cahill, predsednik Siemens vozna sredstva, je dejal gradnja vlaka sodeluje "najkasneje v modernih proizvodnih tehnik, obsežno dobavne verige in vzvodom najboljše Siemens inženiring in proizvodnjo know-how", z deli, ki prihajajo iz več kot 40 dobaviteljev v več kot 20 držav.
Siemens bo odgovoren tudi za vzdrževanje voznega parka, ki naj bi zagotovila zaposlitev s polnim delovnim časom za približno 70 Siemens in 40 zaposlenimi Brightline.