sreda, 28. december 2016

[ JAP - JR ] Shiki-Shima luksuzno križarjenje vlak na testu

JAPONSKA: East Japan Railway je testiranje luksuzno križarjenje vlak pred načrtovano uvedbo 1. maja znan kot železniške Suite Shiki-Shima (otok Four Seasons), in ob oznako serije E001 je, set 10-avto ima opazovanje avto na vsaki strani, ki ponujajo potnikom neoviran panoramski razgled. Trije avtomobili so bili zgrajeni s JR East hčerinske J-OPPL, preostanek pa Kawasaki.

Namenjena za potovanja, ki trajajo eno, dve ali tri noči, vlak pa je namestitev za največ 34 potnikov. Pet avtomobilov imajo standardne apartmajev in en avtomobil ponuja dodatno udobje z deluxe oddelkov in "Shiki-Shima suite", ki vključuje kopel narejen iz japonske ciprese. Bivalni prostor avto in jedilnico avto dokončanje niza. Poleg vlečno opremo električno, vlak pa je dizelskih motorjev, vgrajenih v končnem avtomobil, mu daje možnost, da se pogosto deluje prek tirno omrežje JR East je 1 067 mm.
JR East je pripravil vrsto poti, ki se začnejo Tokyo Ueno namenjen strankam ponuditi slikovit in kulturne izkušnje v severni Honšu, z nekaj izletov, ki se raztezajo skozi Seikan v Hokkaido. Cene začnejo pri 320 000 ¥ na osebo.
styling vlaka je ročno delo Ken Kiyoyuki Okuyama, direktor Ken Okuyama Design, ki je bil višji oblikovalec za Porsche AG in direktor dizajn za Pininfarina SpA. Catering je v rokah Katsuhiro Nakamura, ki je direktor in častni Grand Chef Nippon Hotel.