petek, 16. december 2016

[ ITA - NTV ] NTV prvi Pendolino Italo avtomobil predstavil

ITALIJA: Alstom predstavil prvo vozilo s floto 12 Pendolino vlakov se dobavljajo na zasebni operater visoke hitrosti NTV na svojem Savigliano dela 15. decembra.

Avto vožnjo je prvo vozilo, ki se izpolni na podlagi pogodbe o 460m € prvotno zaključen v oktobru 2015. To zajema dobavo osem non-nagibni 250 km / h vlakov, ki bo imel sedem avtomobilov in sedeži za 480 potnikov.Nadaljnji štirje vlaki je bilo naloženo v decembru z možnostjo, ki ga NTV. Pendolino flota naj bi bila dostavljena do decembra 2017, z začetkom načrtovane za marec 2018 storitev.
Alstom je bila nagrajena tudi 30-letno pogodbo, da bi ohranilo v 12 vlakovne kompozicije na Nola pri Neaplju.
NTV že ima floto 25 Alstom AGV vlakovnih kompozicij, ki se uporablja pod blagovno znamko Italo, da tekmujejo za promet proti državni lasti Trenitalia na omrežju za visoke hitrosti, ki povezuje Milano z Bologna, Firenze, Roma in Napoli, in dodatne garniture bo omogočilo razširiti svoje storitve in se odzivajo na vedno večje povpraševanje.
"Danes je velik dan za nas. Zelo smo ponosni, da predstavi te nove vlake, ki nam bodo omogočile rast, "je dejal NTV predsednik Andrea Faragalli Zenobi. "S to naložbo bomo povečali našo floto za 50%, smo pripravljeni soočiti z novim izzivom z navdušenjem. Posebna zahvala danes do tistih italijanskih podjetnikov, ki so v letu 2006 imeli to intuicijo, imenovano Italo, na kar bi imelo nekaj stavil na začetku in ki je sedaj uveljavljeno podjetje. "