petek, 2. september 2016

[ ITA - TI ] V FJK najbolj natančne regionalni vlaki v Italiji za komisarja regije

Sporočilo za javnost Regione Autonoma Friuli Venezia Giulia


"Točnost regionalnih vlakov je najboljši v Italiji". To je izjavil komisar za infrastrukturo in območje Furlanije-Julijske krajine, Mariagrazia Santoro, sveže iz nedavnem srečanju z regionalnimi voditelji in predstavniki primestne odborov Trenitalia, v katerem je bilo opravljeno ocenili za ladijski prevoz lokalni železniški javni. 
ob tej priložnosti, Simone Gorini, direktor potniškega oddelka Trenitalia FJK, je pokazala, da je točnost vlakov, ki v regiji predstavljajo pravi italijanski rekord s stopnjo točnosti brez izključevanja zaradi roku 5 Zapisnik 96.27 odstotkov v letu 2016 (to je 94,55 leta 2015) in v 15 minutah 98.81 odstotkov (to je 98,12 v letu 2015 in 96,99 v letu 2014).
"Mi delujejo dosledno izvajanje storitev tudi v korist kolesarjenje in turizma, povezanega z velikih dogodkov, ki dajejo vse večje številke," je napovedal tudi Santoro. In "v resnici izboljšale ponudbo za prevoz koles na Trst-Videm-Trbiž direktorjev zaradi ETR.563 CAF vlake, ki so opremljena za prevoz vsak 30 koles. 


" Prav tako smo začeli - za svetnik dodano - kot " sporazum z RFI, ki se bo odražalo v protokolu k izboljšanju pasu cikla vzdolž recipročnih vlak / kolo Alpe Adria ".
Dobro opredeljena in aktivirali sodelovanja z Stringher državne institucije za distribucijo vprašalnikov za analizo zadovoljstva strank in za oblikovanje profilov uporabnikov, tudi o storitvah MiCotra.
"Prepričani smo, - je dejal Santoro - da bi se vlak vedno bolj privilegirani sredstvo za turiste in obiskovalce večjih dogodkov v regiji. Glede na uspeh posnet leta 2015, tudi za leto 2016 je bila definirana kot program železniških storitev v podporo glavnih dogodkov regionalnega interesa, ki ga Trenitalia ta Ferrovie Udine Cividale . "
zlasti, naj se Frontier Gusti bo potekal v Gorici septembra od 22 do 25 so na voljo 41 dodatnih vlakov Trenitalia;Pordenonelegge je načrtovana za pomoč Trenitalia na postaji; Friuli DOC, ki bo potekala v Vidmu od 8. do 11. septembra, bo aktivna 8 posebni vlaki Trenitalia in 14 posebnih vlakov, ki jih nosijo Ferrovie Udine Čedadu.
Za Barcolana, ki bo potekala v Trstu v začetku oktobra, bo aktivna 16 dodatnih vlakov poleg zgodovinski vlak na krožnem potovanju na Videm-Trst, kar je za 6 vlakov v primerjavi z letom 2015, ko so se prevaža 10.000 potnikov.
Končno za festival buč, v Venzone 22. in 23. oktobra, bo aktiviral 17 posebnih vlakov z povečanjem 4 vlakov v primerjavi z 2015, in novo letos, z neposrednimi povezavami iz Trsta.
novica za železniški TPL ne ustavi tukaj. Santoro je sicer predvideno, da se je deželna agencija za železniški promet varnost v avgustu izdala dovoljenje za začetek obratovanja v zadnjih testov za štiri nove vlake ETR 564. Posledica takega ravnanja je v okviru programa opredelitev spletnih testov med interesnimi skupinami (podjetje za RINA certificiranja železnice Trenitalia, CAF in RFI).
S pravo prilagoditev proračuna v letu 2016 sprejet v juliju smo potrdili razpoložljiva sredstva za sanacijo manjših postaj, ki se ne uporabljajo v preteklem letu (160 tisoč evrov). To bo glej spoznal vsaj še dve prenovah projektov, ki so v lasti z udeležbo manj kot 500 potnikov na dan zadevnih RFI postaj.
Ti bodo mogli uporabljati lokalne oblasti, ki ga je 12. oktobra. Lani je ta pobuda omogočila prenovo postaj Gemona del Friuli, Tarvisio Greenwood in San Vito al Tagliamento.
Kot je za preureditev v Sacile-Gemona železnice, je Santoro potrdil, da "bo ob naslednjem obisku devetega komisiji poslanske zbornice izvede raziskava skupaj, medtem ko še naprej sodelovala s protokolom z RFI za reaktivacijo linije ".