petek, 23. september 2016

[ HU - MAV ] BERLIN ; Inšpekcijski vlak na poti

MADŽARSKA: MÁV Group je predstavil FMK-008 inšpekcijsko proga dva avtomobila vlak. 
Prisoten na dogodku on Track 1 na InnoTrans Sejemske bila Ilona David, predsednik in glavni izvršni direktor MÁV Zrt, András Csépke, predsednik uprave MAV-Start, Zrt in János Belem, direktor MÁV KFV Kft.

Sposoben pregledati do 20 000 km spremljali na leto, vlak uporablja tri inšpekcijske sisteme: ultrazvočni in vrtinčne obstoječo opremo za odkrivanje tirnica utrujenost in druge železniške pomanjkljivosti in video kamere za preverjanje železniških rebra in drugih nepravilnosti. Integriran sistem ocenjevanja pomanjkljivost je vgrajen.
s MÁV-Start obnovljena v svojih Szolnok delavnicah iz a Ganz poštno vozilo, vlak je sestavljen iz avtomobila moči avtomobila in merilne in lahko pregledajo skladbo s hitrostjo do 70 km / h. MÁV je dejal, da bi bilo mogoče uporabiti tako v Madžarskem in v sosednjih državah. Spalni prostori za posadko je na voljo v petih oddelkov in je kuhinja in majhno delavnico na krovu.
MÁV tudi napovedala, da namerava razviti novo zasnovo dizelskim pogonom na regionalni vlakovne kompozicije v dveh in treh avtomobilov formacije, ki so se upali, da kažejo na InnoTrans leta 2018.