petek, 25. september 2015

[Saudova Arabija - SAR] Sever-jug potniški vlak prispe v Riadu

Saudova Arabija: Prvi od šestih vlakov, ki jih CAF za potniški promet na Saudove Railway Co je sever-jug črte doživlja poskuse na km poti med Na'ariyah in Riyadh 1 130, z začetka načrtovano v začetku leta 2016.



Flota potnik, ki je na voljo pod 533m pogodbe rial podpisana marca 2012. Vrstni red vključuje dizelske lokomotive, ki je top-in-rep vlakov in gospodarstvo razreda trenerji, spanje, jedilnico in restavracija avtomobili, prtljažni, poštni in -car knjigovodska dostavna vozila, ki lahko nastanejo v različnih način za proizvodnjo devet avtomobilov dnevno ali 13-car nočnih vlakov. Vozila so izdelana za 200 km / h, delovanje v temperaturah do 55 ° C.

Storitev Potnik je namenjen spodbujanju komercialne in urbani razvoj v mestih, ki jih povezuje sever-jug železniški promet, kar pripomore k pripravi industrijske naložbe na tem območju.

Pod posebno pogodbo je CAF dobavlja štiri podobne vlakovne kompozicije v Savdsko železničarska organizacija za uporabo na Riyadh - Dammam linije, pri čemer skupna vrednost njegovih voznega naročil zalogi v Savdski Arabiji, da več kot 400 €.