sreda, 30. september 2015

[ FRA - SNCF ] Testiranje se začne na LGV Est 2. faze

FRANCIJA: Nacionalni operater SNCF je začel preizkus teče na drugo fazo LGV Est evropskih. Instrumentiranim EuroDuplex TGV decked v spominsko barvah začela prikazovati v novem delu poti v jutranjih urah 28. septembra.



Tek na 106 kilometrov med koncem 1. faze na Baudrecourt in Vendenheim na obrobju Strasbourgu, druga faza linije za visoke hitrosti € 2 milijardi že v gradnji, saj je bila leta 2010. Tracklaying zaključena v marcu.

Glede na upravljavca infrastrukture SNCF RÉSEAU, so okoli 200 testnih voženj načrtovana za preverjanje značilnosti infrastrukturnih nove linije in njenih različnih priključnih povezav. Z instrumenti vlak bo teče s hitrostjo do 352 km / h - predpisano preskusno 10% maržo nad največjo obratovalno hitrostjo 320 km / h.

Pospeškometri na vlaku bo ocenila navpično, vzdolžni in prečni pospešek, da se zagotovi nemoteno vožnjo, medtem ko se bodo nadaljnji instrumenti preverite režijske voda in odjemnika toka delovanja. Radijske komunikacije, TVM430 in ETCS stopnje 2 signalizacija je treba tudi preveriti.

Pridržujemo si pravico do dokončne odobritve s strani nacionalnega varnostnega organa EPSF, faza 2 je predvideno, da se odpre za vročanje prihodkov 3. aprila 2016. To bodo videli najhitrejši Pariz - Strasbourg čas potovanja dolgih do 30 min do 1 h 48 min. Odražajo prispevki financiranja iz Evropske unije in v Luksemburgu, bo regionalne storitve visoke hitrosti povežete Luksemburgu in Strasbourgu preko Thionville in Metz v 1 h 36 min.