petek, 30. maj 2014

Ne zamudite dnevov Slovenskih železnic med 4. in 7. junijem!

Ali ste vedeli? Podjetja skupine Slovenske železnice so tesno vpeta v okolje, v katerem delujejo.


Slovenske železnice tako med 4. In 7. junijem svojo dejavnost prvič predstavljajo pod imenom Dnevi Slovenskih železnic. Dejavnost Slovenskih železnic je neločljiv del življenja številnih prebivalcev Slovenije in pomemben del slovenske logistike.
V zadnjih letih skupina Slovenske železnice z razvojem novih storitev po meri uporabnikov nenehno izboljšuje svoje poslovne rezultate, obenem pa ne gre pozabiti, da so delavci Slovenskih železnic z velikimi napori v izredno kratkem času spet vzpostavili promet po februarski naravni katastrofi, a je vprašanje dokončne sanacije poškodovanih odsekov še vedno odprto.
V štirih dneh se bodo zvrstili različni dogodki, med drugim tudi ustvarjalne delavnice v Železniškem muzeju Slovenskih železnic v soboto, 7.6.

Polni programov dogodkov med 4. in 7.6. si lahko ogledate v priponki!
Dogodki so namenjeni potnikom Slovenskih železnic, širši javnosti ter poslovnim partnerjem. Dnevi Slovenskih železnic bodo hkrati nosili tudi tudi dobrodelno noto, tako ne zamudite priložnosti za pogovor o problematiki železniškega sektorja v Sloveniji, sklepanje novih poslov ali seznanjanje z delom družbe skupine Slovenske železnice.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!