sreda, 19. december 2012

Decembra dva posebna vlaka v Beograd

Z novim voznim redom na Slovenskih železnicah sicer ugotavljajo, da se je zmanjšalo število potniških vlakov proti Beogradu, vendar bodo v decembru zaradi pričakovanega povečanega števila potnikov organizirali dva posebna vlaka, ki bosta vozila med Ljubljano in Beogradom.

Iz tamkajšnje službe za odnose z javnostmi so poročili, da bo prvi posebni vlak iz Ljubljane odpeljal v petek, 21. decembra, drugi pa teden dni kasneje, v petek, 28. decembra, vselej ob 21.15. Cena enosmerne vozovnice bo 39 evrov, povratna vozovnica pa bo stala 70 evrov.
Za vrnitev iz Beograda se bodo lahko potniki odločili za posebni vlak, ki bo. 1. januarja odpeljal iz Beograda predvidoma ob 21. uri, četudi do Ljubljane vozi redni vlak, ki iz Beograda vsak dan odpelje ob 10.30. Ker pa v prazničnih dneh za potovanje proti Beogradu pričakujejo veliko potnikov, potnikom priporočajo, da rezervirajo sedež. Dodatne informacije potniki so na voljo v Infocentru Ljubljana, po elektronski pošti potnik.info@slo-zeleznice.si in telefonu 1999.