torek, 4. december 2012

DB Schenker železniškega Poljska odredil 23 novih lokomotiv Siemens Vectron

DB Schenker železniškega Poljska podpisala pogodbo z Siemens zagotoviti 23 sodobno lokomotive vnesite Vectron. Kot prvi prevoznik tovora DB Schenker železniškega Poljska Poljska bo opravljal svoje storitve z uporabo te vrste lokomotiv.


Sodobne enote so glavni steber naš koncept izgradnje vseevropskega železniškega omrežja, v katerih mednarodni prevoz se izvajajo večinoma uporabljajo električne lokomotive. Poleg tega novega voznega parka bo zmanjšala raven oddajajo ogljikov dioksid in tako bo pristop nam Foundation, ki je pridobiti stališče eko-pionir pravi Hans-Georg Werner, vodja DB Schenker železniškega vzhoda.

Dostava vozil že začela in bo trajal v 2015. Nove lokomotive bo izboljšala uporabo železniškega voznega parka, kot tudi sodelovanje v okviru Evropske mreže. Nakup bo omogočil optimizacijo dela vzdrževanja in povečati obseg prometa, z odprtjem v bližnji prihodnosti, novih prometnih koridorjih.

-Z nakupom 23 novih lokomotiv bo imeti sodobno in učinkovito floto električnih vozil, tako da naš položaj na poljski trg železniškega prometa bo veliko močnejši. Njihova uporaba bi zagotovo še višji kakovosti storitev, in mi bo, da bomo dosegli naš cilj, ki je še bližje pridobila status Premium, pravi Christian Schreyerju, predsednik DB Schenker železniškega Poljska.

Nova generacija lokomotiva je bil zakupljen DB Schenker Vectron železniškega Poljske, njene parametre so že znani družbi. Poskusnega obratovanja vozila brez certifikata dosežejo sprostitev lokomotive omogočeno, da ugotovite, na Vectron in prakso odlične lastnosti enega najsodobnejših lokomotive v Evropi.