petek, 14. januar 2011

Novi vlaki za Deutsche Bahn INTER CITY


Berlin (Nemčija) - DB je naročila 27 novih vlakov Bombardier IC dve zgodbi, ki prihajajo v komercialne storitve v letu 2013 na drugem nivoju proge pri hitrosti do 160 km / h.
pogodbo, vredno približno 360 milijonov evrov, je del srednjeročni načrt ki ga je razvila nemška železnic za posodobitev flote voznega parka na dolgo pot, s floto IC gre večinoma za 70-ih in 80-ih in potrebe Zato radikalni obnovo.
novih vlakov bo vsak sestavljen iz štirih vagonov drugega razreda (vključno s pilotom, da se zagotovi preživetje) in eden prvih, za skupno 469 sedežev. Možnost sklopke več ukaz jim bodo omogočala spreminjanje ponudbe v skladu s potrebami prometa.

Za risanje vlaki so bili prav tako odredilo 27 Bombardier lokomotive 146,2, že pogosto uporablja v omrežju DB v regionalnih storitev.
krovu opremo, ki bo postala standard v sodobni vlaki Intercity in vključujejo klima, vtičnice v mestu, usnjeni sedeži v prvem razredu oddelkih za kolesa, invalidski vozički in športno opremo, prostor za družine z otroki, spremljanje informacij v realnem času , elektronski pokazatelj, v krajih, rezerviranih za invalide in dostopnost.