sobota, 9. oktober 2010

Naložba v našo prihodnost EuroStar 320





Danes smo objavili naše načrte za £ 700000000 kapitalsko naložbo v naše flote, vključno s popolno prenovo in obnovo našega obstoječega voznega parka, kot tudi nakup desetih novih vlakov.

Novi vlaki bodo mogli delovati v Evropski omrežja za visoke hitrosti in lahko nudijo neposredne storitve, med Londonom in vrsto destinacij mestnega središča po vsej Evropi. Prav tako bodo zmogljivosti za izvedbo 900 potniki in se lahko doseže hitrost od 320 km / h (200 mph) - tako smo lahko videli čas potovanja med Londonom in Parizom zniža na nekaj več kot dve uri, London Amsterdam pod štiri ure in London v Ženevo na približno pet ur.

Poleg tega, da ponuja sodobno in elegantno okolje, v katerem lahko potniki delo ali pa se sprostite, bo nova Eurostar floti opremljena z najnaprednejšimi wi-fi in na vozilu info-tainment o vseh vlakov v Evropi. To bo vključevalo v realnem času potovanja in ciljne informacije, kakor tudi interaktivno zabavo, vključno z video-on-demand, glasbe in novic viri.

Za Prikradati predogled, je bila nova Eurostar E320 prinesel v London iz Nemčije, in bo na ogled danes v Hyde Park nasproti Royal Albert Hall, ki jih mejnik London, Albert Memorial.