četrtek, 7. oktober 2010

Model Desiro RUS vlake na ogled v Moskvi


Model v naravni velikosti elektromotor Desiro vlakov v Rusiji imenovanih "Swallow" (Lastochka) je bil na postaji Moskvi Kazansky od 1 Oktober Potniki so pozvani, da predložijo pripombe na vlaku, svetlobnih, oblikovanja, slikarstva, udobje sedenja in informacijskega sistema.

Derivat iz družine Siemens vlakov Desire Lastochka podlagi novega ruskega floto primestnih vlakov. "Stari zeleni električni vlaki počasi postajajo zastarele, zato so načrt za postopno zamenjavo." Je dejal predsednik RZD (ruskih zveznih železnic), Vladimir Yakunin.

Siemens bodo tudi 38 določa, da vozi po mestu Sochija, ki je bila sprejeta decembra 2009. leto. Skupna vrednost vlakov je približno 410 milijonov evrov, prvi se bo izdajalo v februarju prihodnje leto in dobave do konca oktobra 2013th leta, tik pred začetkom zimskih olimpijskih in paraolimpijskih iger 2014. Poleg vlakov za olimpijske igre bo voziti in drugih progah v osrednji in južni Rusiji.

Two-sistem vlakov za električne hitrosti motorja z 160 km / h je bilo zgrajenih v tovarni Siemens Kerfeld-Uerdingen v Nemčiji. Vsak od petodijelnih vlaki bodo lahko namestili 850 potnikov.

16 dodatnih vlakov se bo zaključil v razmerju 35% sestavljeni v Rusiji, kot je dogovorjeno v pogodbah, podpisanih letošnji InnoTrans. Ti vlaki bodo RZD 2014. leto.

Yakunin tudi dejal, da z Siemens za doseganje skupno proizvodnjo do 1.200 novih vlakov do leta 2020. leto. Delež ruske proizvodnje v vlakih, do leta 2017. zrasla za 80%.