četrtek, 24. avgust 2017

[ AVT -ÖBB / Linz] Železniška nesreča na testno vožnjo v Linzu

Potniški pred tovorni vlak! V sredini Linz, je bila huda nesreča. Ena oseba se je hudo poškodoval, štiri lažje.Zgodilo se je na upad voziti "KISS 2" -Garnitur zahodne železnice s proizvajalcem. Vlak je bil okoli 12.15 ure na mirujočem tovorni vlak Cargo Service GmbH. Se je zgodilo z nesrečo na področju Verschubbahnhofs ÖBB na ravni stolp cesti. Ogenj, rešilca ​​in policijo je bilo v operaciji obsežno.
Oseba, ki je inženir kompozicije West, je bil hudo poškodovan v nesreči. On je bil ujet, je bilo treba osvoboditi gasilci. Najmanj štirje ljudje so bili tudi nekoliko poškodoval. Skupno deset ljudi je bilo v času nesreče v dveh vlakov.
Kako je prišlo do nesreče, je še vedno nejasno. Vlaki na Western Railway je bila prizadeta v vsakem trenutku.
Po drugi strani pa je bilo Ebelsberger Obvozi zaradi težkega izterjavo lokomotiv množičnih posebnimi potrebami. Kako dolgo čist, je še vedno nejasno zadnji.

Feuerwehrrefernt Podžupan Detlef Wimmer (FPÖ): "The Linz Poklicna gasilska je v uporabi in izvaja potrebne reševalne ukrepe z drugimi službami za ukrepanje s Zahvaljujem se vsem za njihovo hitro in strokovno pomoč."