četrtek, 27. julij 2017

[ DK - DSB ] DMU so dostavili pred širitvijo Nordjyske Jernbanerja

DANSKA: Nordjyske Jernbaner je sprejela 13 večstranskih enot dizelskega motorja Alstom Coradia Lint, za katere se pričakuje, da bodo začele obratovati jeseni, da bi podprli širitev storitev.

Železniško podjetje v lokalni lasti upravlja 18 km Hjørring - Hirtshals in 40 km Frederikshavn - Skagen linije na severnem Jyllandu, od 6. avgusta pa naj bi prevzelo operacijo ustavljanja na progi Frederikshavn - Hjørring - Aalborg - Skørping.
DMU-ji z ​​dvema avtomobiloma, katerih stroški so znašali 45 milijonov EUR v juniju 2015, imajo 125 sedežev in prostor za 135 stoječi potniki z wi-fi, klimatskimi napravami, informacijami o potnikih in CCTV. MTU PowerPacks, ki so združljivi s stopnjo IIIB, zagotavljajo največjo delovno hitrost 140 km / h.
"Nordjyske Jernbaner znatno povečuje svoje poslovanje in z veseljem smo pravočasno prejeli Alstomovo 13. Coradia Lints," je povedal generalni direktor železnice Peter Hvilshøj in dodal, da je izbral Coradia Lint za zanesljivost in primernost za lokalne pogoje obratovanja.