petek, 7. julij 2017

[ EU - Railway ] Oskrba z železniško industrijo novice krog-up

Da bi se osredotočili na cestni sektor, SENSYS Gatso Skupina je podpisala pogodbo za Ricardo Rail prodati svoj sistem za spremljanje Samodejno odjemnika toka in ga pozneje proizvodnjo na podlagi licence. "To strateško sodelovanje z Ricardo Rail nam omogoča, da se osredotoči na naše osnovne dejavnosti, medtem ko še vedno lahko koristi od naših razvojnih prizadevanj v APMS / PanMon izdelek", je dejal SENSYS Gatso Group predsednik uprave Torbjörn Sandberg junija 30. " prepričani smo, da bo Ricardo železniški z močnim referencami iz poslovanja železniškega sposobni narediti izdelek APMS / PanMon komercialni uspeh. "

4. julija Stadler Rail sporočila, da je podpisala pogodbo z najemodajalca Swisscanto (CH) Real Estate sklad za nadaljnjo uporabo spletne strani ALTENRHEIN do konca leta 2020, ko je Stadler upa, da začne proizvodnjo dvonivojsko EMU v novo tovarno namerava zgraditi v bližini St. Margrethen.
International analitične službe skupina EUROFINS Testiranje proizvoda Lux Holding SARL je pridobil vse delnice York EMC storitev iz Univerze v Yorku. DA ima laboratorije v Grangemouthu na Škotskem, Castleford bližini Leeds in yate bližini Bristola, kot tudi pisarno na kampusu univerze v Yorku. 
30. junija Stadler Rail lastnik in glavni izvršni direktor Peter Spuhler in minister za gospodarstvo in trajnostni razvoj, Giorgi Gakharia podpisali memorandum o soglasju za morebitni razvoj voznega proizvodni material in vzdrževanju rastlin v Gruziji. "Smo podpisali memorandum, ki poudarja, kakšne ukrepe je treba sprejeti za zagotavljanje sodobne in visoko standardno železniških vozil, vključno vlakov podzemne železnice, spalne avtomobile in dvonivojskega trenerje", Spuhler dejal.
1. julija vlak sanitarne in druge proizvajalec inženiring izdelek Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH postal holding za skupino, s svojimi poslovnimi dejavnostmi iz poslovanja prenesla na novo ustanovljeno podjetje Vogelsang GmbH & Co KG . "Odločili smo se za to spin-off, da bi pripravili naše podjetje organizacijsko in strukturno za nadaljnjo mednarodno širitev," je dejal predsednik uprave Harald Vogelsang.
Španski varnostna agencija AESF je imenoval TÜV SÜD ATISAE za revizijo subjektov, zadolženih za vzdrževanje, da se zagotovi skladnost s španskimi in evropskimi predpisi.