četrtek, 22. oktober 2015

[ ISR - IR ] Bombardier Izrael električni loko

IZRAEL: Bombardier je dobava 62 Traxx AC električnih lokomotiv za Izrael železnic na podlagi pogodbe, ki jih železnice avgusta 5. vrednotijo ​​na 1 milijardo šekel napovedal, dogovor vključuje možnost za nadaljnjih 32 lokomotivah.



ISR razpisala mednarodni razpis v juliju 2014 za dobavo med 62 in 78 električnih lokomotiv, ki je pritegnilo tudi obresti od Siemens, Alstom, CNR, DOP, Hyundai ROTEM, Škoda in CAF. Prejetih štiri končne ponudbe, so kitajska podjetja domnevno diskvalificiran in Bombardier in Alstom izbrana za končnih pogajanj ob koncu julija. Podjetji sta predložili svoje finančne ponudbe 3. avgusta.

6 MW Traxx lokomotive bo zasnovan tako, da deluje v push-pull načinu z vlakom do osem dvonivojsko ali 12 single-pilotski avtobuse, ki prevažajo do 1 400 potnikov z največjo hitrostjo 160 km / h. Bombardier je že pomaga ISR s pretvorbo 294 potisni-potegnite dvonivojskega trenerji iz delovanja dizelskega delati z prihodnjih električnih lokomotiv kot del · 7 milijard šekel elektrifikacije programa 13.

Opisuje prehod na električne železnice, kot "velik preskok naprej", ISR generalni direktor Boaz Zafrir dejal, "je projekt elektrifikacije je v teku, in vizija postane resničnost. Electrifying 420 km omrežja bo bistveno spremenila zmogljivosti železniške stranke, pri višjih hitrostih in čistejšemu okolju. "

Ožji izbor ponudnikov za 25 kV 50 Hz elektrifikacija infrastrukturna dela je bila posledica, da predložijo končne ponudbe do julija 23, z gradnjo predvidoma začel v začetku leta 2016. ISR je prav tako objavila razpis za do 60 dvonivojskega EMU.